Giriş Kayıt
Marcus Williams

Marcus Williams


Sanat Bölümü

Marcus Williams, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Sanat Bölümü 7.3 360,752

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Sanat Bölümü 7.7 484,863

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Sanat Bölümü 7.9 485,543
2003 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 3,210

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Sanat Bölümü 7.4 489,053
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 184,699

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 282,805

Scooby Doo ve Uzaylı İstilacılar
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.9 4,239
2000 Macera Sanat Bölümü 6.0 4,520
2000 Aile Sanat Bölümü 7.5 4,618

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 66,157
Film Altyazıları
Captain Marvel (3,411) Storm Boy (2,678) The Prodigy (1,886) Avengers: Infinity War (1,806) High Life (1,506) Styx (1,203) Glass (1,152) The Upside (1,026) Escape Room (983) The Professor and the Madman (896)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (162,300) Into the Badlands (2,739) The Flash (2,379) American Gods (1,973) Arrow (1,623) Vikings (1,515) The Big Bang Theory (1,474) Gotham (1,450) Supernatural (1,443) Killing Eve (1,392)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019