Giriş Kayıt
Donnie Williams

Donnie Williams (71)


Oyuncu

Donnie Williams, 01 Ocak 1947 Savannah, Georgia, ABD doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1947
Doğum Yeri: Savannah, Georgia, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 71 Aile Oyuncu    

Yaşamak Ve Ölmek
1985 38 Aksiyon Oyuncu 7.3 24,860
1980 33 Aksiyon Oyuncu 5.8 3,498
1979 32 Suç Oyuncu 5.0 2,428

Sessiz Flüt
1978 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,699
1977 30 Oyuncu 3.9 2,103
1976 29 Biyografi Oyuncu 5.5 296
1974 27 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,039

Ejder Kalesi
1973 26 Aksiyon Oyuncu 7.7 85,828
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,565) Shameless (2,205) Fear the Walking Dead (1,870) Suits (1,699) Castle Rock (1,587) Bodyguard (1,496) La Casa de Papel (1,402) The Sinner (1,338) Mayans M.C. (1,196) The 100 (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018