Giriş Kayıt
Donnie Williams

Donnie Williams (71)


Oyuncu

Donnie Williams, 01 Ocak 1947 Savannah, Georgia, ABD doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1947
Doğum Yeri: Savannah, Georgia, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 71 Aile Oyuncu    

Yaşamak Ve Ölmek
1985 38 Aksiyon Oyuncu 7.3 25,082
1980 33 Aksiyon Oyuncu 5.8 4,177
1979 32 Suç Oyuncu 5.1 2,879

Sessiz Flüt
1978 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,911
1977 30 Oyuncu 4.0 2,432
1976 29 Biyografi Oyuncu 5.4 331
1974 27 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,111

Ejder Kalesi
1973 26 Aksiyon Oyuncu 7.7 86,351
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018