Giriş Kayıt
Cress Williams

Cress Williams (52)


Oyuncu

Cress Williams, 26 Temmuz 1970 Heidelberg, Baden-Württemberg, Almanya doğumlu oyuncu.

2000 yılının Ekim ayında Simbi Kali ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.2013 yılının Haziran ayında Kristen Torrianni ile evlendi.

Hart of Dixie (2011), Black Lightning (2018), Kıyamet Kuşağı (1995), Creature (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Heidelberg, Baden-Württemberg, Almanya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.93 m
7.6 (5 Oy)
  • Currently 152/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 51 Suç Oyuncu 3.9 1,052
2020 50 Dram Oyuncu 6.0 652

Süpermenler Hükümdarlığı
2019 49 Animasyon Oyuncu 6.7 14,501
2018 Animasyon Oyuncu 7.3 17,229
2018 Aksiyon Oyuncu 6.1 25,750

Alçak Arabalar
2016 46 Dram Oyuncu 5.7 2,585

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 105,148
2015 Dram Oyuncu 8.0 12,265
2014 44 Romantik Oyuncu 6.9 31,387
2014 Dram Oyuncu 6.3 6,009
2011 Komedi Oyuncu 7.7 53,479
2009 Dram Oyuncu 6.0 2,955
2008 38 Dram Oyuncu 4.4 293
2007 Dram Oyuncu 6.6 1,406

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 66,928

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 534,500
2005 Dram Oyuncu 7.6 308,232

Veronica Mars 3
2004 Suç Oyuncu 8.4 73,742

Kara Kaplı Defter
2004 34 Komedi Oyuncu 5.3 18,380
1999 Dram Oyuncu 8.9 76,345

Gerçek Öpücük
1999 29 Komedi Oyuncu 6.0 91,751
1998 Korku Oyuncu 5.0 2,808

Cani Ruh
1998 28 Suç Oyuncu 7.0 84,123

Vadide İki Gün
1996 26 Komedi Oyuncu 6.5 20,569
1996 Biyografi Oyuncu 7.6 3,018

Kıyamet Kuşağı
1995 25 Aksiyon Oyuncu 6.0 16,295

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 61,839
1993 Suç Oyuncu 7.7 14,249

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.5 34,829
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022