Giriş Kayıt
Charles Williams

Charles Williams (76)


Müzisyen, Müzisyen

Isaac Cozerbreit, 08 Mayıs 1893 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen.

Kaybolan Kadın (1938), Night Train to Munich (1940), The Citadel (1938), Oh, Mr. Porter! (1937) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Isaac Cozerbreit
Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1893
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Eddie Benson
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 62 Dram Müzik 6.7 1,060
1951 Komedi Çeşitli 8.3 259
1948 55 Suç Müzik
Müzik
6.4 238
1946 53 Dram Müzik
Müzik
6.4 150
1945 52 Dram Müzik
Müzik
7.5 1,159

Kahraman Subay
1943 50 Dram Müzik 8.2 11,525

Gecenin Gözleri
1942 49 Korku Müzik 6.4 441
1941 48 Müzik 5.9 89
1940 47 Gerilim Müzik 7.3 3,860
1940 47 Suç Müzik 6.8 188
1938 45 Dram Müzik 7.2 1,654

Kaybolan Kadın
1938 45 Komedi Müzik 7.9 42,063
1938 45 Dram Müzik 6.5 297
1937 44 Komedi Müzik 7.7 1,477
1937 44 Dram Müzik 6.3 158
1935 42 Gizem Müzik 6.2 384
1934 Dram Müzik 6.7 142

Çok Şey Bilen Adam
1934 41 Suç Müzik 6.9 14,991
Dizi Altyazıları
True Detective (6,282) Vikings (3,306) Shameless (2,320) Gotham (2,237) Shooter (1,876) The Umbrella Academy (1,793) Inside No. 9 (1,567) Doom Patrol (1,440) Star Trek: Discovery (1,352) The Big Bang Theory (1,139)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019