Giriş Kayıt
Anson Williams

Anson Williams (69)


Yönetmen, Oyuncu

Anson William Heimlich, 25 Eylül 1949 Los Angeles, California, ABD doğumlu yönetmen, oyuncu.

Jackie Gerken ile evlendi. Çiftin 4 çocukları olmuştur.1978 yılının Kasım ayında Lorrie Mahaffey ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Lizzie McGuire (2001), The Secret Life of the American Teenager (2008), SeaQuest DSV (1993), Masum Şeytan (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Anson William Heimlich
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1949
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Potsie
Burcu: Terazi
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Talk-Show Oyuncu 6.3 217
2008 Komedi Yönetmen 5.1 18,671
2001 Aile Yönetmen 7.3 409
2001 Komedi Yönetmen 6.6 15,871
1999 Gerilim Yönetmen 6.3 343
1998 Dram Yönetmen 7.1 69,561
1998 Komedi Yönetmen 4.7 353
1996 Komedi Yönetmen 6.7 31,134
1996 Suç Yönetmen 7.3 3,184

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Yönetmen 5.2 22,937

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 25,384

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Yönetmen 7.8 51,708
1994 Dram Yönetmen 6.3 40
1993 Suç Yönetmen 6.9 5,676
1993 Aksiyon Yönetmen 6.7 5,665

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 7.9 45,308

Melrose Place 1
1992 Dram Yönetmen 5.8 10,146

Masum Şeytan
1991 42 Korku Yönetmen 4.2 807

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yönetmen 6.3 28,417

Sahil Güvenlik
1989 Dram Oyuncu
Yönetmen
5.3 22,855
1978 Komedi Oyuncu 6.6 36
1974 Komedi Oyuncu 7.5 14,352
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019