Giriş Kayıt
Mads Wille

Mads Wille (47)


Oyuncu

Mads Michael Wille, 10 Kasım 1971 Gentofte, Danimarka doğumlu oyuncu.

(2008) Take The Trash (2008), (2005) Katliam (2005), (2012) Bu Hayat (2012), (2013) Badehotellet (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mads Michael Wille
Doğum Tarihi: 10 Kasım 1971
Doğum Yeri: Gentofte, Danimarka
Diğer Bir İsmi: Mads Michael Wille
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 45 Komedi Oyuncu 5.8 72
2016 45 Dram Oyuncu 7.8 2,457
2013 Komedi Oyuncu 7.3 1,132

Bu Hayat
2012 41 Dram Oyuncu 6.6 2,123
2011 Aksiyon Oyuncu 6.7 129
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,227

Deney
2010 39 Dram Oyuncu 5.8 192

Sarıl Bana
2010 39 Dram Oyuncu 6.4 473

Take The Trash
2008 37 Komedi Oyuncu 5.8 3,509
2007 Dram Oyuncu 8.2 245
2007 36 Komedi Oyuncu 6.0 995

Cinayet
2007 Suç Oyuncu 8.4 21,796
2006 Suç Oyuncu 7.5 1,270

Katliam
2005 34 Dram Oyuncu 6.8 2,258
2003 Dram Oyuncu 6.5 98
2002 31 Komedi Oyuncu 6.6 673

Bir Aşk Hikayesi
2001 30 Dram 6.9 891
2000 Aksiyon Oyuncu 8.2 2,739
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019