Giriş Kayıt
Wim Willaert

Wim Willaert


Oyuncu

Wim Willaert, oyuncu.

Offline (2012), Deniz Yükselince (2004), 22 Mayıs (2010), (2007) Eski Davulcu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.3 138
2017 Oyuncu 6.1 35
2017 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 Gerilim Oyuncu 6.3 1,684
2016 Dram Oyuncu 7.1 268
2016 Komedi Oyuncu 6.1 158
2016 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.6 177
2015 Animasyon Oyuncu 6.9 191
2015 Komedi Oyuncu 6.3 320
2014 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 44
2013 Biyografi Oyuncu 7.3 2,300
2013 Dram Oyuncu 6.3 193
2012 Dram Oyuncu 7.1 631

22 Mayıs
2010 Dram Oyuncu 6.0 615
2010 Dram Oyuncu 5.7 117

Eski Davulcu
2007 Komedi Oyuncu 7.1 7,975

Deniz Yükselince
2004 Komedi Oyuncu 6.8 631
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,238) The Sinner (2,051) Suits (1,931) Shameless (1,740) La Casa de Papel (1,572) Castle Rock (1,502) Fear the Walking Dead (1,443) Bodyguard (1,396) The 100 (1,358) Mayans M.C. (1,254)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018