Giriş Kayıt
Wim Willaert

Wim Willaert


Oyuncu

Wim Willaert, oyuncu.

Offline (2012), Deniz Yükselince (2004), 22 Mayıs (2010), (2007) Eski Davulcu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 7.4 106
2017 Komedi Oyuncu 6.2 169
2017 Oyuncu 5.8 55
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 74
2016 Gerilim Oyuncu 6.2 1,798
2016 Dram Oyuncu 7.0 386
2016 Komedi Oyuncu 6.1 164
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 7
2016 Komedi Oyuncu 6.6 182
2015 Animasyon Oyuncu 6.9 200
2015 Komedi Oyuncu 6.3 329
2014 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 61
2013 Suç Oyuncu 7.1 301
2013 Biyografi Oyuncu 7.2 3,022
2013 Dram Oyuncu 6.2 235
2012 Dram Oyuncu 7.1 703

22 Mayıs
2010 Dram Oyuncu 6.0 693
2010 Dram Oyuncu 5.8 139

Eski Davulcu
2007 Komedi Oyuncu 7.0 9,009

Deniz Yükselince
2004 Komedi Oyuncu 6.7 660
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019