Giriş Kayıt
Wim Willaert

Wim Willaert


Oyuncu

Wim Willaert, oyuncu.

Offline (2012), Deniz Yükselince (2004), 22 Mayıs (2010), (2007) Eski Davulcu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.3 145
2017 Oyuncu 5.8 52
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 67
2016 Gerilim Oyuncu 6.3 1,739
2016 Dram Oyuncu 7.1 271
2016 Komedi Oyuncu 6.1 164
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 7
2016 Komedi Oyuncu 6.6 178
2015 Animasyon Oyuncu 7.0 195
2015 Komedi Oyuncu 6.3 323
2014 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 61
2013 Biyografi Oyuncu 7.2 2,976
2013 Dram Oyuncu 6.2 235
2012 Dram Oyuncu 7.1 700

22 Mayıs
2010 Dram Oyuncu 6.0 684
2010 Dram Oyuncu 5.8 138

Eski Davulcu
2007 Komedi Oyuncu 7.0 8,918

Deniz Yükselince
2004 Komedi Oyuncu 6.8 656
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,998) Arrow (1,620) Outlander (1,269) Supernatural (1,112) Better Call Saul (944) La Casa de Papel (914) Titans (905) The Last Ship (892) Doctor Who (815) Kidding (656)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018