Giriş Kayıt
Joseph Will

Joseph Will (48)


Oyuncu

Joseph Anthony Will, 04 Kasım 1970 Westminster, Maryland, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Joseph Anthony Will
Doğum Tarihi: 04 Kasım 1970
Doğum Yeri: Westminster, Maryland, ABD
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,452
2013 43 Aksiyon Oyuncu 4.9 272
2013 43 Aksiyon Oyuncu 4.0 132
2012 42 Oyuncu 5.7 47
2010 40 Komedi Oyuncu 6.8 23,089

Son Kaçış
2009 39 Aksiyon Oyuncu 8.0 21,660
2008 Suç Oyuncu 8.1 148,633
2006 Suç Oyuncu 7.1 10,664
2004 Komedi Oyuncu 7.7 30,894

Sonsuz Aşk
2002 32 Dram Oyuncu 6.1 34,399

Tam Sarışın
2001 31 Komedi Oyuncu 3.9 858

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 37,931

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.2 45,994
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,743

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 48,806
Dizi Altyazıları
Vikings (7,590) Supernatural (2,101) Titans (1,834) Outlander (1,607) The Big Bang Theory (1,516) Friends (1,071) The Flash (985) La Casa de Papel (945) Arrow (872) Black Mirror (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018