Giriş Kayıt
Tom Wilkinson

Tom Wilkinson (74)


Oyuncu

Thomas Geoffrey Wilkinson, 05 Şubat 1948 Leeds, West Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

1988 yılının Ocak ayında Diana Hardcastle ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Bitirim İkili (1998), RocknRolla (2008), Operasyon Valkyrie (2008), Aşık Shakespeare (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Geoffrey Wilkinson
Doğum Tarihi: 05 Şubat 1948
Doğum Yeri: Leeds, West Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Thomas Wilkinson
Burcu: Kova
Boyu: 1.86 m
8.4 (10 Oy)
  • Currently 168/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 73 Aksiyon Oyuncu 5.2 18,949
2021 73 Dram Oyuncu 6.1 816
2020 Dram Oyuncu 7.5 6,830
2018 70 Dram Oyuncu 6.7 3,729

Garantili Ölüm: Yoksa Paran İade
2018 70 Aksiyon Oyuncu 6.2 6,249

Mutlu Prens
2018 70 Biyografi Oyuncu 6.2 5,365
2018 70 Biyografi Oyuncu 6.2 9,956
2018 70 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.8 31,737
2016 68 Biyografi Oyuncu 7.3 153,254
2016 68 Biyografi Oyuncu 6.7 21,822

Aşkın Seçimi
2016 68 Dram Oyuncu 6.5 41,269
2016 68 Komedi Oyuncu 6.9 12,124
2015 67 Komedi Oyuncu 5.6 11,401
2015 67 Suç Oyuncu 6.0 103
2015 67 Komedi Oyuncu 7.3 23,215

İşimiz İş
2015 67 Komedi Oyuncu 5.4 33,880

Özgürlük Yürüyüşü
2014 66 Biyografi Oyuncu 7.5 92,088

Ölümcül Oyun
2014 66 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,664

Büyük Budapeşte Oteli
2014 66 Macera Oyuncu 8.1 807,201
2013 65 Dram Oyuncu 7.3 31,287

Maskeli Süvari
2013 65 Aksiyon Oyuncu 6.4 235,886
2013 65 Gerilim Oyuncu 6.1 5,588
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 7,040
2012 64 Suç Oyuncu 5.6 9,989
2012 64 Belgesel Oyuncu 6.4 257

Görevimiz Tehlike 4
2011 63 Aksiyon Oyuncu 7.4 491,468
2011 63 Animasyon Oyuncu 7.1 3,506

Hayatımın Tatili
2011 63 Komedi Oyuncu 7.2 96,070
2011 Dram Oyuncu 7.6 7,438

Yeşil Yaban Arısı
2011 63 Aksiyon Oyuncu 5.8 161,213
2010 62 Komedi Oyuncu 6.1 20,602

Suikast
2010 62 Suç Oyuncu 6.9 29,060

Sır
2010 62 Gerilim Oyuncu 6.8 70,053
2010 62 Animasyon Oyuncu 5.2 1,390

Hayalet Yazar
2010 62 Suç Oyuncu 7.2 165,063

Yayazula
2009 61 Animasyon Oyuncu 7.5 7,036
2009 61 Suç Oyuncu 5.8 6,910

Sahtekarlar
2009 61 Aksiyon Oyuncu 6.1 50,853
2008 60 Dram Oyuncu 7.3 13,127

Operasyon Valkyrie
2008 60 Dram Oyuncu 7.1 246,098
2008 60 Dram Oyuncu 5.4 326
2008 60 Aksiyon Oyuncu 7.2 253,709
2008 Biyografi Oyuncu 8.5 33,577
2008 Oyuncu 6.8 1,647

Cassandra'nın Rüyası
2007 59 Suç Oyuncu 6.6 52,524

Avukat
2007 59 Suç Oyuncu 7.2 167,375
2007 59 Komedi Oyuncu 6.6 7,076

Son Öpücük
2006 58 Komedi Oyuncu 6.4 41,805
2006 58 Komedi Oyuncu 5.7 714

Ayrılık Yalanları
2005 57 Dram Oyuncu 6.4 4,336

Şeytan Çarpması
2005 57 Dram Oyuncu 6.7 131,580

Ripley Yeraltında
2005 57 Suç Oyuncu 6.0 2,599

Batman Başlıyor
2005 57 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,466,169
2005 57 Komedi Oyuncu 5.8 1,144

Sil Baştan
2004 56 Dram Oyuncu 8.3 1,005,491

Gizemli Kadın
2004 56 Dram Oyuncu 6.5 13,524

Sahne Güzeli
2004 56 Dram Oyuncu 7.1 10,459
2004 56 Komedi Oyuncu 7.0 32,796

İnci Küpeli Kız
2003 55 Biyografi Oyuncu 6.9 78,892
2003 55 Dram Oyuncu 7.2 3,376

Mayıs Meleği
2002 54 Dram Oyuncu 6.9 956
2002 54 Komedi Oyuncu 6.8 23,757
2002 Biyografi Oyuncu 7.4 6,514
2002 54 Belgesel Oyuncu 5.1 81
2002 54 Aile Oyuncu 5.8 1,177

Yatak Odasında
2001 53 Suç Oyuncu 7.4 40,878

Kara Şövalye
2001 53 Macera Oyuncu 4.9 41,222

Çılgın Kovalamaca
2000 52 Komedi Oyuncu 6.0 4,122

Vatansever
2000 52 Aksiyon Oyuncu 7.2 276,634
2000 52 Suç Oyuncu 6.1 4,135
1999 51 Dram Oyuncu 7.7 4,660
1999 51 Dram Oyuncu 6.7 13,930
1999 51 Biyografi Oyuncu 6.8 1,368
1998 50 Dram Oyuncu 6.2 3,055

Aşık Shakespeare
1998 50 Komedi Oyuncu 7.1 226,029

Bitirim İkili
1998 50 Aksiyon Oyuncu 7.0 270,470

Oscar Ve Lucinda
1997 49 Dram Oyuncu 6.6 6,961

Anadan Doğma
1997 49 Komedi Oyuncu 7.2 107,376

Smilla Ve Karlar
1997 49 Aksiyon Oyuncu 6.3 14,640
1997 49 Biyografi Oyuncu 6.9 17,362

Hayaletler Ve Karanlık
1996 48 Macera Oyuncu 6.8 62,881

Aşk Ve Yaşam
1995 47 Dram Oyuncu 7.7 117,193
1994 46 Dram Oyuncu 7.1 10,563

İş Aşk Olunca
1994 46 Komedi Oyuncu 5.5 470

Jutland Prensi
1994 46 Macera Oyuncu 5.5 2,299

Babam İçin
1993 45 Biyografi Oyuncu 8.1 175,931
1991 43 Suç Oyuncu 8.3 8,151
1990 42 Dram Oyuncu 6.7 681
1988 Dram Oyuncu 6.8 457
1985 37 Suç Oyuncu 7.6 2,053
1985 Dram Oyuncu 6.5 1,643
1981 News Oyuncu 3.5 2,519
1976 28 Dram Oyuncu 6.2 173
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022