Giriş Kayıt
Scott Wilkinson

Scott Wilkinson


Oyuncu

Scott Wilkinson, oyuncu.

Bir Dilek Tut (1996), (1994) Touched by an Angel (1994), (1981) The Boogens (1981), (2005) Everything You Want (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Scott | M. Scott Wilkinson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Emma Smith Benim Hikayem
2008 Biyografi Oyuncu 6.7 284
2008 Komedi Oyuncu 4.0 840
2006 Macera Oyuncu 6.1 501
2005 Komedi Oyuncu 6.1 1,366
2004 Dram Oyuncu 4.7 487
2000 Suç Oyuncu 6.2 506
1997 Macera Oyuncu 6.2 213

Bir Dilek Tut
1996 Komedi Oyuncu 6.9 6,257

Gergin Saatler
1996 Dram Oyuncu 5.0 280
1994 Dram Oyuncu 6.0 5,543
1993 Aile Oyuncu 7.9 868
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,660
1981 Korku Oyuncu 5.6 1,850
1981 Aile Oyuncu 5.7 16
1980 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,898
1978 Macera Oyuncu 5.3 281
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018