Giriş Kayıt
Dawn Wilkinson

Dawn Wilkinson


Yönetmen

Dawn Wilkinson, yönetmen.

Kim's Convenience (2016), Orphan Black: Echoes (2023), A Nashville Christmas Carol (2020), Make It Pop (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Yönetmen 6.5 1,146
2020 Dram Yönetmen 6.3 888
2020 Dram Yönetmen 7.3 96,373
2019 Komedi Yönetmen 8.3 30,299
2019 Dram Yönetmen 6.3 14,096
2018 Komedi Yönetmen 6.5 32,341
2018 Komedi Yönetmen 7.1 6,026
2018 Dram Yönetmen 6.6 4,115
2017 Suç Yönetmen 6.5 154,349
2016 Komedi Yönetmen 8.2 23,628
2015 Yönetmen 5.0 620
2015 Komedi Yönetmen 5.3 369
2014 Komedi Yönetmen 7.2 1,387
2011 Komedi Yönetmen 6.2 2,165

Murdoch Vakaları
2008 Suç Yönetmen 8.2 17,130
2007 Dram Yönetmen 8.5 19,574
2001 Dram Yönetmen 7.6 14,552
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024