Giriş Kayıt
Christopher Wilkinson

Christopher Wilkinson


Senarist, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Christopher Wilkinson, senarist, yapımcı, yönetmen asistanı, oyuncu.

Ali (2001), Şah Mat (2014), Nixon (1995), Beethoven'ı Anlamak (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chris Wilkinson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Senarist    
2018 Biyografi Senarist    
2018 Dram Senarist    

Ejderin Doğuşu
2016 Aksiyon Senarist
Yapımcı
5.4 5,392
2015 Biyografi Yapımcı
Senarist
6.4 6,958

Şah Mat
2014 Biyografi Yapımcı
Senarist
7.0 32,514
2008 Belgesel Oyuncu 8.3 26

Beethoven'ı Anlamak
2006 Biyografi Yapımcı
Senarist
6.8 11,232
2001 Biyografi Senarist 6.8 85,684
1995 Biyografi Senarist 7.1 25,997

Kesişme
1994 Dram Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
5.3 6,767
1991 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.3 4,216

Nehir
1984 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 4,956
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,621) The 100 (2,556) La casa de papel (1,985) Castle Rock (1,838) Sharp Objects (1,606) Preacher (1,461) The Sinner (1,170) Vikings (1,017) Westworld (839) Friends (804)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018