Giriş Kayıt
Byron Wilkerson

Byron Wilkerson


Dublör

Byron Wilkerson, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Çeşitli 5.3 3,597

Aşk Ateşi
2008 Suç Taşıma Bölümü 6.8 17,453
2008 Dram Taşıma Bölümü 6.5 3,876
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.4 16,112
1998 Aksiyon Dublör 4.1 11,062
1996 Dram Dublör 6.9 300

Hızlı Ve Ölü
1995 Aksiyon Dublör 6.4 78,078
1993 Aksiyon Çeşitli 7.8 113,681
1993 Western Dublör 5.5 3,643
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019