Giriş Kayıt
Yanick Wilisky

Yanick Wilisky


Görsel Efekt, Animasyon

Yanick Wilisky, görsel efekt, animasyon.

(2008) İşkence Tarikatı (2008), (2003) Aklımı Çelme (2003), (2002) Napoléon (2002), (2005) Aurore (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 449,372

Anne!
2017 Dram Görsel Efekt 6.6 150,766

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 136,165

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 229,946
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 163,993

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 467,573
2015 Komedi Görsel Efekt 7.4 20,780

Güzel ve Çirkin
2014 Fantastik Görsel Efekt 6.4 17,912
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 204,117

Buraya Kadar
2013 Komedi Görsel Efekt 6.6 356,952
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 143,490

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Görsel Efekt 7.3 546,617
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.1 754
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 104,480
2012 Belgesel Görsel Efekt 8.4 158

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,156,671

Büyük Mucize
2012 Biyografi Görsel Efekt 6.5 17,424

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Görsel Efekt 5.6 78,874
2011 Dram Görsel Efekt 7.4 74,036

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Görsel Efekt 4.9 206,199

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 151,937
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 853
2011 Belgesel Görsel Efekt 6.6 428

Yaşam Şifresi
2011 Gizem Görsel Efekt 7.5 447,644

Benim Hikayem
2010 Dram Görsel Efekt 7.3 22,921
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 51,334

Centilmen
2010 Suç Görsel Efekt 6.3 86,323
2010 Komedi Görsel Efekt 6.8 70,042
2010 Belgesel Görsel Efekt 6.0 239

Kutuptaki Patlama
2010 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 3.9 3,315

Amerika Nasıl Amerika Oldu?
2010 Belgesel Görsel Efekt 7.3 1,309

Bay Hiçkimse
2009 Dram Görsel Efekt 7.8 194,579

Çığlıklar: Büyük Av
2009 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 4,880

İşkence Tarikatı
2008 Dram, Gerilim, Korku Görsel Efekt 7.1 73,418
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 68,349
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 1,683

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 685,523

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 125,333
2006 Dram Görsel Efekt 4.5 2,250

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 711,763
2005 Dram Görsel Efekt 7.4 1,349

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 26,402

Şampiyon Zebra
2005 Macera Görsel Efekt 5.2 14,536
2005 Dram Görsel Efekt 3.1 1,602

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 78,305

İhtiras Günleri
2004 Dram Görsel Efekt 5.1 1,306

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Görsel Efekt 5.4 1,129

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 48,685

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 144,266

Aklımı Çelme
2003 Komedi Görsel Efekt 7.5 4,892

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 53,997
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 3,799

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 98,229

Savaş Sanatı
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 27,286
2000 Aksiyon Görsel Efekt 2.5 72,150
1999 Aksiyon Animasyon 8.1 6,800
1998 Macera Görsel Efekt 5.9 423

Fakülte
1998 Korku Görsel Efekt 6.5 102,534
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019