Giriş Kayıt
Gordon Wilding

Gordon Wilding


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Gordon Wilding, Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü, set dekoratörü.

İri Kıyım (2011), Tamara (2005), Perfect Sisters (2014), The Good Life (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.4 105
2017 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.4 105
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 4.3 136
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.6 1,383
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 5.5 393
2014 Suç Yapım Tasarımcısı 5.6 5,643
2013 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.7 549
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 219

Mahşer Günü
2011 Dram Sanat Yönetmeni 5.8 33,254

İri Kıyım
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 78,971
2009 Suç Yapım Tasarımcısı 5.6 1,272
2008 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.3 879
2007 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 1,809
2005 Korku Yapım Tasarımcısı 5.2 9,066
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 6.0 1,872
2005 Suç Yapım Tasarımcısı 4.6 476

Katil Fareler
2003 Korku Yapım Tasarımcısı 3.4 934
2002 Dram Yapım Tasarımcısı 4.3 337
2001 Komedi Sanat Yönetmeni 4.8 90
2000 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
4.7 493

Aşk Üçgeni
1999 Dram Sanat Bölümü 5.6 688
1999 Korku Sanat Bölümü 5.2 1,288
1997 Fantastik Set Dekoratörü 5.9 805
Dizi Altyazıları
True Detective (7,482) Vikings (3,977) Shameless (2,705) The Flash (1,609) The Punisher (1,557) Arrow (1,399) Outlander (1,380) The Big Bang Theory (1,343) Supernatural (1,180) Black Mirror (1,152)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019