Giriş Kayıt
Paula Wilcox

Paula Wilcox (69)


Oyuncu

Mary Paula Wilcox, 13 Aralık 1949 Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Man About the House (1973), Mount Pleasant (2011), (2016) Upstart Crow (2016), (2010) Rock & Chips (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mary Paula Wilcox
Doğum Tarihi: 13 Aralık 1949
Doğum Yeri: Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.2 503
2016 Komedi Oyuncu 7.5 1,906
2014 Komedi Oyuncu 6.9 282
2011 Komedi Oyuncu 7.4 542
2010 Komedi Oyuncu 7.1 1,087

Kanunsuzlar
2007 58 Aksiyon Oyuncu 5.8 11,961
2006 57 Komedi Oyuncu 6.7 76,198
2006 Aile Oyuncu 5.1 12
2002 Dram Oyuncu 6.5 1,328
2000 Dram Oyuncu 5.1 945
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 895
1973 Komedi Oyuncu 7.3 955
1972 Dram Oyuncu 4.9 2,527
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,342
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019