Giriş Kayıt
Claus Wilcke

Claus Wilcke (87)


Oyuncu

Claus Wilcke, 12 Ağustos 1931 Bremen, Almanya doğumlu oyuncu.

"Percy Stuart" (1969) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1931
Doğum Yeri: Bremen, Almanya
Diğer Bir İsmi: Claus Wilck | Claus Wilke
Burcu: Aslan
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 84 Komedi Oyuncu 7.0 15

Demir Gökyüzü
2012 81 Aksiyon Oyuncu 5.9 86,375
2008 Dram Oyuncu 6.0 274
2006 75 Komedi Oyuncu 6.5 974
1998 Dram Oyuncu 4.7 199
1995 Dram Oyuncu 5.4 574
1993 Dram Oyuncu 3.5 151
1987 Oyuncu 5.8 26
1986 Suç Oyuncu 6.4 262
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019