Giriş Kayıt
Dan Wigutow

Dan Wigutow


Yapımcı

Dan Wigutow, yapımcı.

Son Kucaklaşma (1979), The Hunt for the Unicorn Killer (1999), Yılın En Güzel Zamanı (2008), Bayan Mucize (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daniel Wigutow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 6.7 857
2013 Dram Yapımcı 7.3 215
2013 Dram Yapımcı 6.9 1,847
2011 Komedi Yapımcı 7.0 1,212
2010 Dram Yapımcı 6.7 3,663
2010 Dram Yapımcı 6.9 1,539

Bayan Mucize
2009 Komedi Yapımcı 6.7 2,268

Yılın En Güzel Zamanı
2008 Komedi Yapımcı 7.4 2,745
1999 Gerilim Yapımcı 6.4 620
1998 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.3 1,786
1996 Dram Yapımcı 5.9 2,338
1991 Komedi Yapımcı 5.4 228
1981 Macera Yapımcı 5.7 946

Son Kucaklaşma
1979 Gerilim Yapımcı 6.1 2,241
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019