Giriş Kayıt
Trine Wiggen

Trine Wiggen


Oyuncu

Trine Wiggen, oyuncu.

Yngve'yi Seven Adam (2008), Ben Yalnız Seyahat Ederim (2011), (2014) Yarış (2014), (2010) Şeytanın Oteli 3 (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.5 63
2017 Dram Oyuncu 7.6 1,772
2016 Komedi Oyuncu 6.1 888
2014 Dram Oyuncu 6.3 674
2014 Dram Oyuncu 8.3 459

Yarış
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,202
2013 Suç Oyuncu 7.5 432
2012 Komedi Oyuncu 6.8 508
2012 Komedi Oyuncu 3.5 419

Ben Yalnız Seyahat Ederim
2011 Dram Oyuncu 6.5 1,211

Şeytanın Oteli 3
2010 Korku Oyuncu 5.1 3,332
2008 Dram Oyuncu 6.3 357

Yngve'yi Seven Adam
2008 Komedi Oyuncu 7.0 4,068

Varg Veum - Acı Çiçekler
2007 Suç Oyuncu 6.4 1,897
2007 Komedi Oyuncu 4.7 109
2007 Suç Oyuncu 6.7 79

Kış Öpücüğü
2005 Dram Oyuncu 6.5 747
2005 Dram Oyuncu 5.3 440
2000 Dram Oyuncu 6.1 100
Film Altyazıları
Venom (3,137) A Simple Favor (2,815) First Man (2,025) Roma (1,721) Between Worlds (1,297) Lukas (1,101) The Predator (1,037) Sky Hunter (886) Mowgli (809) Goosebumps 2: Haunted Halloween (781)
Dizi Altyazıları
Arrow (3,000) Vikings (2,944) The Flash (1,953) Supergirl (1,659) Supernatural (1,642) Counterpart (1,120) La Casa de Papel (886) Friends (737) The Big Bang Theory (716) Doctor Who (680)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018