Giriş Kayıt
Trine Wiggen

Trine Wiggen


Oyuncu

Trine Wiggen, oyuncu.

Yngve'yi Seven Adam (2008), Ben Yalnız Seyahat Ederim (2011), (2014) Yarış (2014), (2010) Şeytanın Oteli 3 (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.7 896
2016 Komedi Oyuncu 6.1 228
2014 Dram Oyuncu 6.3 611
2014 Dram Oyuncu 8.4 269

Yarış
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,314
2013 Suç Oyuncu 7.5 289
2012 Komedi Oyuncu 6.8 436
2012 Komedi Oyuncu 3.5 381

Ben Yalnız Seyahat Ederim
2011 Dram Oyuncu 6.6 1,057

Şeytanın Oteli 3
2010 Korku Oyuncu 5.1 2,739
2008 Dram Oyuncu 6.3 317

Yngve'yi Seven Adam
2008 Komedi Oyuncu 7.0 3,526

Varg Veum - Acı Çiçekler
2007 Suç Oyuncu 6.4 1,657
2007 Komedi Oyuncu 5.5 94
2007 Suç Oyuncu    

Kış Öpücüğü
2005 Dram Oyuncu 6.5 718
2005 Dram Oyuncu 5.4 399
2000 Dram Oyuncu 5.9 94
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,174) The 100 (2,426) La casa de papel (1,831) Castle Rock (1,742) Sharp Objects (1,371) Preacher (1,367) The Sinner (1,128) Vikings (950) Westworld (776) Friends (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018