Giriş Kayıt
Simon Wicker

Simon Wicker


Görsel Efekt

Simon Wicker, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çatlaklar
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 17,939

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 608,958
2005 Macera Görsel Efekt 8.7 182,584

Kavanoz Kafa
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 161,246

Xxx 2
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.4 63,351

Sahne Güzeli
2004 Dram Görsel Efekt 7.2 9,516

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.9 485,030

Büyük Balık
2003 Macera Görsel Efekt 8.0 388,250

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 121,106

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 310,659

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 569,641

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 119,520
2000 Suç Görsel Efekt 6.8 12,326

Gladyatör
2000 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 1,199,576
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (63,769) Supernatural (2,731) The Flash (2,076) Star Trek: Discovery (2,028) Into the Badlands (1,550) Arrow (1,501) American Gods (1,182) Vikings (1,181) The Big Bang Theory (1,084) This Is Us (1,082)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019