Giriş Kayıt
Anne Wiazemsky

Anne Wiazemsky (70)


Oyuncu, Senarist

Anne Wiazemsky, 14 Mayıs 1947 Berlin, Batı Almanya doğumlu oyuncu, senarist.

Rastgele Balthazar (1966), Teorem (1968), La chinoise (1967), Domuz Ahırı (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Anne Wiazemsky, 05 Ekim 2017 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1947
Ölüm Tarihi: 05 Ekim 2017
Doğum Yeri: Berlin, Batı Almanya
Burcu: Boğa
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Godard ve Ben
2017 70 Biyografi Senarist 6.7 2,873
2010 63 Belgesel Oyuncu 6.7 653

Benim Adım Elisabeth
2006 59 Dram Senarist 7.0 386
1993 Senarist 7.8 39
1985 38 Dram Oyuncu 7.3 132

Randevu
1985 38 Dram Oyuncu 6.7 1,825
1979 32 Dram Oyuncu 7.0 270
1973 26 Dram Oyuncu 7.8 39
1973 26 Biyografi Oyuncu 6.6 18

Lekeli Güneş
1973 26 Dram Oyuncu 7.0 924

Herşey Yolunda
1972 25 Dram Oyuncu 6.7 2,344

Vladimir ve Rosa
1971 24 Dram Oyuncu 6.3 161
1971 24 Dram Oyuncu 6.7 134
1971 24 Dram Oyuncu 7.3 306
1970 23 Dram Oyuncu 6.2 358

Domuz Ahırı
1969 22 Dram Oyuncu 6.9 1,963
1969 22 Dram Oyuncu 6.7 282
1969 22 Dram Oyuncu 5.4 23
1968 21 Belgesel Oyuncu 6.4 2,245

Teorem
1968 21 Dram Oyuncu 7.3 8,965

Haftasonu
1967 20 Komedi Oyuncu 7.3 11,465
1967 20 Komedi Oyuncu 7.3 3,628
1967 20 Komedi Oyuncu 5.7 20
1966 19 Biyografi Oyuncu    

Rastgele Balthazar
1966 19 Suç Oyuncu 7.9 11,907
Film Altyazıları
The Meg (3,458) Ant-Man and the Wasp (3,161) Apostle (2,560) The Spy Who Dumped Me (1,691) I Still See You (1,249) Destination Wedding (1,106) Deadpool 2 (1,076) The Equalizer 2 (1,024) Skyscraper (854) UFO (782)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018