Giriş Kayıt
Anne Wiazemsky

Anne Wiazemsky (70)


Oyuncu, Senarist

Anne Wiazemsky, 14 Mayıs 1947 Berlin, Batı Almanya doğumlu oyuncu, senarist.

Rastgele Balthazar (1966), Teorem (1968), La chinoise (1967), Domuz Ahırı (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Anne Wiazemsky, 05 Ekim 2017 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1947
Ölüm Tarihi: 05 Ekim 2017
Doğum Yeri: Berlin, Batı Almanya
Burcu: Boğa
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Godard ve Ben
2017 70 Biyografi Senarist 6.7 3,100
2010 63 Belgesel Oyuncu 6.7 744

Benim Adım Elisabeth
2006 59 Dram Senarist 7.0 399
1993 Senarist 7.7 52
1985 38 Dram Oyuncu 7.1 189

Randevu
1985 38 Dram Oyuncu 6.7 2,063
1979 32 Dram Oyuncu 7.0 277
1973 26 Dram Oyuncu 7.7 53
1973 26 Biyografi Oyuncu 6.1 27

Lekeli Güneş
1973 26 Dram Oyuncu 7.0 952

Herşey Yolunda
1972 25 Dram Oyuncu 6.7 2,747

Vladimir ve Rosa
1971 24 Dram Oyuncu 6.1 222
1971 24 Dram Oyuncu 6.2 198
1971 24 Dram Oyuncu 7.3 309
1970 23 Dram Oyuncu 6.2 364

Domuz Ahırı
1969 22 Dram Oyuncu 6.8 2,462
1969 22 Dram Oyuncu 6.7 366
1969 22 Dram Oyuncu 5.7 32
1968 21 Belgesel Oyuncu 6.4 2,514

Teorem
1968 21 Dram Oyuncu 7.3 10,006

Haftasonu
1967 20 Komedi Oyuncu 7.3 11,592
1967 20 Komedi Oyuncu 7.2 4,837
1967 20 Komedi Oyuncu 5.6 21
1966 19 Biyografi Oyuncu    

Rastgele Balthazar
1966 19 Suç Oyuncu 7.9 14,670
Dizi Altyazıları
Vikings (3,841) Arrow (2,162) The Flash (2,153) Supernatural (1,613) Titans (1,577) Doctor Who (1,398) Outlander (1,309) The Gifted (1,088) The Big Bang Theory (1,020) La Casa de Papel (901)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018