Giriş Kayıt
Pete Whyte

Pete Whyte


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Pete Whyte, yönetmen asistanı, yapımcı.

Bates Motel (2013), Cadılar Bayramı Katliamı (2007), Reverie (2018), Kamuflaj (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 2,787

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 220,495
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.0 789,391
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 10,775

Çelik Adam
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 633,543
2013 Dram Yönetmen Asistanı
Yapımcı
8.2 83,460

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Yönetmen Asistanı 8.3 43,699

Son Durak 5
2011 Korku Yönetmen Asistanı 5.9 96,020

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.6 465,893

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.8 291,743

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 37,749

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.3 12,238

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 153,521

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 73,030

Tam Gaz
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 68,464

Görünmez
2007 Suç Yönetmen Asistanı 6.3 33,219
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 344

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 124,697
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 152,658

Efsane
2004 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 42,434

Kurtar Beni!
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 42,799

Son Durak 2
2003 Korku Yönetmen Asistanı 6.2 137,382

"Ölü Bölge"
2002 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 7,924

Kamuflaj
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.7 1,414

Bay Rice'in Sırrı
2000 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 573
2000 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.2 531
2000 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 408

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 20,968
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 8,074

Konuşan Konuşana
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 76

Bay Şeşibeş
1997 Aile Yönetmen Asistanı 3.9 13,287
1996 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 12,343

Küçük Kadınlar
1994 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 42,829
1994 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 513
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 12,179
1993 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 14,087
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019