Giriş Kayıt
Jonathan Whittaker

Jonathan Whittaker


Oyuncu

Jonathan Whittaker, oyuncu.

The Kid Detective (2020), Lucky Girl (2001), The Arrow (1997), (2007) İhanet (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathan Whitaker | Jonathon Wittaker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Komedi Oyuncu 7.0 19,646

Uzay Yolu: Keşif
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 124,505
2017 Dram Oyuncu 6.3 686
2016 Dram Oyuncu 7.0 10,993
2015 Dram Oyuncu 8.5 156,213
2015 Dram Oyuncu 6.9 704
2011 Dram Oyuncu 7.6 7,458

Zeka Pırıltısı
2008 Biyografi Oyuncu 7.0 17,342
2008 Suç Oyuncu 4.2 352

İhanet
2007 Biyografi Oyuncu 7.0 60,285
2007 Aksiyon Oyuncu 7.6 10,826
2006 Dram Oyuncu 7.7 2,389
2006 Dram Oyuncu 6.1 387
2006 Animasyon Oyuncu 5.9 6,815

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Oyuncu 6.2 97,870

Vahiyler
2005 Fantastik Oyuncu 6.3 1,533
2004 Biyografi Oyuncu 4.7 450
2004 Aksiyon Oyuncu 6.7 804
2003 Belgesel Oyuncu 8.8 5,114
2002 Komedi Oyuncu 7.2 232,758
2002 Dram Oyuncu 6.8 1,017

Bilinmeyen Yol
2002 Macera Oyuncu 7.6 33,889

Herkes Onu İster
2001 Komedi Oyuncu 5.7 19,345
2001 Dram Oyuncu 5.1 366
2001 Dram Oyuncu 6.5 1,387
2001 Suç Oyuncu 5.6 164
2001 Dram Oyuncu 7.3 313

Drakula 2000
2000 Korku Oyuncu 4.9 34,692
2000 Dram Oyuncu 8.5 21,257

Masumiyetin İntiharı
1999 Dram Oyuncu 7.2 157,653
1999 Komedi Oyuncu 6.0 29,764
1999 Biyografi Oyuncu 7.5 640

Diriliş
1999 Suç Oyuncu 6.1 10,377
1998 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 1,391
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 4,511
1997 Dram Oyuncu 7.5 856
1995 Aile Oyuncu 7.6 13,998
1995 Aksiyon Oyuncu 4.4 623
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,453
1991 Macera Oyuncu 3.7 256

Üç Adam Ve Bir Bebek
1987 Komedi Oyuncu 6.1 54,831
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023