Giriş Kayıt
Eve Whitney

Eve Whitney (79)


Oyuncu

Eva Whitney, 06 Şubat 1923 Lincoln, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu.

Radar Patrol vs. Spy King (1949) yapımıyla biliniyor.

Eve Whitney, 13 Şubat 2002 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Eva Whitney
Doğum Tarihi: 06 Şubat 1923
Ölüm Tarihi: 13 Şubat 2002
Doğum Yeri: Lincoln, Nebraska, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Çemberi
1957 34 Biyografi Oyuncu 6.4 620
1953 30 Komedi Oyuncu 6.0 321
1953 30 Biyografi Oyuncu 6.3 148

Dünyalar Hakimi
1952 29 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,530
1949 26 Aksiyon Oyuncu 5.0 173
1949 26 Komedi Oyuncu 6.3 1,247
1949 26 Komedi Oyuncu 6.0 407
1949 26 Komedi Oyuncu 6.6 942
1948 25 Müzikal Oyuncu 6.2 810
1948 25 Biyografi Oyuncu 6.5 2,439
1948 25 Biyografi Oyuncu 5.4 869
1948 25 Komedi Oyuncu 7.3 3,069
1947 24 Dram Oyuncu 6.9 787
1946 23 Komedi Oyuncu 7.1 3,108

Güzeller Revüsü
1945 22 Komedi Oyuncu 6.6 2,608
1945 22 Müzikal Oyuncu 6.6 572
1944 21 Dram Oyuncu 7.5 4,850
1944 21 Macera Oyuncu 6.2 928

Kahraman Gölge
1943 20 Dram Oyuncu 7.0 1,975
1943 20 Komedi Oyuncu 6.9 1,384
1943 20 Komedi Oyuncu 6.4 1,061
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,772) This Is Us (2,523) Star Trek: Discovery (2,302) Gotham (1,688) The Flash (1,426) Vikings (1,254) The OA (1,070) The Blacklist (926) American Gods (868) Arrow (757)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019