Giriş Kayıt
Fleur Whitlock

Fleur Whitlock


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Fleur Whitlock, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

The End of the F***ing World (2017), M.Ö. 10.000 (2008), Hovarda (2004), Uğultulu Tepeler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Yönetmeni 8.0 195,364
2017 Dram Sanat Yönetmeni 7.9 4,245
2017 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 871

Eichmann Yayını
2015 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 4,923
2015 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 300

Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti
2013 Macera Sanat Bölümü 5.4 6,897
2013 Komedi Yapım Tasarımcısı 3.8 2,298
2012 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 1,793
2012 Kısa Metraj Sanat Yönetmeni 7.5 74
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 7.8 35,467
2010 Komedi Sanat Yönetmeni 7.9 2,490
2009 Kısa Metraj Yapım Tasarımcısı 6.1 417

Uğultulu Tepeler
2009 Dram Sanat Yönetmeni 7.5 9,373
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 3,060
2009 Dram Sanat Yönetmeni 8.0 406
2008 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 273

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.1 132,522
2007 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 2,956
2007 Suç Sanat Yönetmeni 8.0 7,574
2005 Dram Sanat Yönetmeni 8.2 813

Ölü Balık
2005 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.3 3,390
2005 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 984

Gölge Oyunu
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.6 4,391

Çakma Başkan Hollywood'da
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 4.9 2,532

Sherlock Holmes Ve İpek Çorap Davası
2004 Suç Sanat Yönetmeni 6.7 2,696

Hovarda
2004 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 36,848

Mavi Öpücük
2003 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 8,604
2000 Gerilim Sanat Yönetmeni 5.2 193
1999 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 61
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.9 4,051
1988 Komedi Çeşitli 6.9 10,614
1984 Suç Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
6.7 3,790
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023