Giriş Kayıt
Sean Whitley

Sean Whitley


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Sean Whitley, senarist, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Çeşitli 6.6 87
2016 Belgesel Senarist
Yapımcı
7.5 67
2015 Suç Yapımcı 7.2 274
2015 Animasyon Senarist 6.3 1,501
2014 Animasyon Senarist 7.1 2,758
2014 Animasyon Senarist 6.7 616
2014 Animasyon Senarist 6.2 164
2013 Aksiyon Senarist 6.9 741
2013 Animasyon Senarist 5.4 154

Ejderha Çağı: Arayıcı'nın Yükselişi
2012 Animasyon Senarist 5.7 2,966
2011 Dram Senarist 6.2 392
2011 Animasyon Senarist 6.9 1,780
2010 Animasyon Senarist 6.4 590
2010 Animasyon Senarist 7.7 1,143

Efsane Doğuyor: Ip Man
2010 Aksiyon Senarist 7.0 32,335
2009 Animasyon Senarist 7.5 1,363
2009 Animasyon Senarist 7.0 534
2009 Animasyon Senarist    
2008 Animasyon Senarist    
2007 Animasyon Senarist 7.7 11,912
2007 Animasyon Senarist 8.1 2,195
2006 Animasyon Senarist 7.8 2,060
2006 Animasyon Senarist 6.8 812
2006 Animasyon Senarist 7.3 1,306
2005 Animasyon Senarist 8.5 13,583
2005 Animasyon Senarist 6.4 267
2005 Animasyon Senarist 7.1 2,773
2005 Animasyon Senarist    
2003 Animasyon Senarist
Oyuncu
6.8 351
2002 Animasyon Senarist 7.0 268
2000 Animasyon Oyuncu 7.2 1,247

Lastik
1999 Animasyon Senarist 8.9 125,500
1996 Animasyon Oyuncu 8.8 131,248
1996 Animasyon Çeşitli 7.8 4,271
1989 Animasyon Oyuncu 8.8 80,170
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022