Giriş Kayıt
Bradley Whitford

Bradley Whitford (59)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Bradley Whitford, 10 Ekim 1959 Madison, Wisconsin, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

1992 yılının Ağustos ayında Jane Kaczmarek ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Kapan (2017), Billy Madison (1995), The West Wing (1999), Studio 60 on the Sunset Strip (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1959
Doğum Yeri: Madison, Wisconsin, ABD
Diğer Bir İsmi: Brad Whitford
Burcu: Terazi
Boyu: 1.8 m
5.0 (1 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Godzilla: Canavarlar Kralı
2019 Aksiyon Oyuncu 6.6 42,396
2019 Komedi Oyuncu 6.8 861
2018 59 Aksiyon Oyuncu 6.2 13,844
2018 Dram Oyuncu 6.4 513

Karanlık Zihinler
2018 59 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.7 21,432
2018 59 Dram Oyuncu    
2017 58 Komedi Oyuncu 5.5 12,750
2017 58 Komedi Oyuncu 4.6 387
2017 58 Biyografi Oyuncu 7.2 108,141
2017 58 Dram Oyuncu 6.3 140

Sadakat Yolunda
2017 58 Biyografi Oyuncu 7.1 19,012

Kapan
2017 58 Korku Oyuncu 7.7 401,893
2016 57 Dram Oyuncu 6.7 7,729
2016 Biyografi Oyuncu 7.3 11,820
2015 56 Biyografi Oyuncu 5.8 5,662
2015 Oyuncu 6.6 383
2015 Komedi Oyuncu 7.3 2,581
2015 Komedi Oyuncu 6.3 4,555
2014 Komedi Oyuncu 7.7 19,794
2013 54 Dram Oyuncu 6.3 2,785

Mr. Banks
2013 54 Biyografi Oyuncu 7.5 140,745
2013 54 Dram Oyuncu 6.6 7,971
2013 Komedi Oyuncu 8.4 151,997
2013 54 Dram Oyuncu 6.0 1,334
2013 Komedi Oyuncu 7.0 5,967

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 54 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 6,971
2012 Dram Oyuncu 8.1 385

Dehşet Kapanı
2012 53 Korku Oyuncu 7.0 338,636
2011 52 Dram Oyuncu 6.7 410

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.7 171,084
2010 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
8.1 6,745
2008 Suç Oyuncu 8.1 152,320

Paris Yargısı
2008 49 Komedi Oyuncu 6.8 13,964

Bir Amerikan Suçu
2007 48 Biyografi Oyuncu 7.3 29,897
2006 Komedi Oyuncu 8.3 22,174
2005 Aksiyon Oyuncu 8.0 3,580
2005 Komedi Oyuncu 8.4 36,779

Küçük Manhattan
2005 46 Komedi Oyuncu 7.6 21,196

Gezgin Pantolon Kardeşliği
2005 46 Komedi Oyuncu 6.5 51,044
2005 46 Dram Oyuncu 6.3 369
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,872
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,692
2003 Komedi Oyuncu 7.5 11,486

Büyülü Çift
2001 42 Komedi Oyuncu 6.4 74,192
1999 Dram Oyuncu
Senarist
8.7 56,168

Robot Adam
1999 40 Dram Oyuncu 6.9 102,460
1999 40 Dram Oyuncu 6.2 358

Seksi Peri
1999 40 Komedi Oyuncu 5.6 10,054

Kızıl Köşe
1997 38 Suç Oyuncu 6.3 15,030
1997 38 Aksiyon Oyuncu 5.2 3,234
1996 37 Macera Oyuncu 6.5 13,463
1995 36 Komedi Oyuncu 6.4 121,415
1994 35 Biyografi Oyuncu 6.5 6,661
1994 35 Aksiyon Oyuncu
6.1 687

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.8 46,332

Müşteri
1994 35 Gerilim Oyuncu 6.7 54,589
1993 34 Dram Oyuncu 7.7 206,352

Kusursuz Dünya
1993 34 Suç Oyuncu 7.5 67,753

Hayatım
1993 34 Dram Oyuncu 6.9 9,779
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,601
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,101
1993 34 Aksiyon Oyuncu 4.0 42,437

Kadın Kokusu
1992 33 Dram Oyuncu 8.0 233,108
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,651

Genç Silahşörler 2
1990 31 Aksiyon Oyuncu 6.5 28,430

Uyanışlar
1990 31 Biyografi Oyuncu 7.8 112,153

Süphe Altında
1990 31 Suç Oyuncu 6.9 34,544

Dangalakların İntikamı 2
1987 28 Komedi Oyuncu 5.0 12,455

Bebek Bakıcısının Maceraları
1987 28 Aksiyon Oyuncu 6.9 33,877
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,164) Game of Thrones (11,412) Warrior (2,377) The 100 (2,199) Black Mirror (1,925) Big Little Lies (1,812) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,415) The Big Bang Theory (1,315) Jessica Jones (1,308) Swamp Thing (1,295)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019