Giriş Kayıt
Sean Whitesell

Sean Whitesell (52)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Sean Whitesell, 11 Mart 1963 doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu.

(1997) Oz (1997), (2012) Perception (2012), (2007) The Black Donnellys (2007), (2010) Memphis Beat (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Sean Whitesell, 28 Aralık 2015 tarihinde (52 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Mart 1963
Ölüm Tarihi: 28 Aralık 2015
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Suç Yapımcı
Senarist
7.5 17,778
2011 Dram Senarist 7.8 5,362
2011 Suç Yapımcı 8.3 89,620
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 2,277
2007 Suç Yapımcı
Senarist
8.2 13,324

Doktor House
2004 Dram Yapımcı 8.7 376,737
2003 Suç Yapımcı
Senarist
7.6 22,363
2000 Komedi Yapımcı 7.3 5,056
2000 37 Suç Oyuncu 7.8 1,626
1997 Suç Oyuncu
Yapımcı
Senarist
8.7 81,698
1993 Dram Oyuncu 7.8 8,747
1993 30 Dram Oyuncu 5.0 2,027
1993 Suç Oyuncu
Senarist
8.6 10,549
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019