Giriş Kayıt
Emily Whitesell

Emily Whitesell


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Emily Whitesell, yapımcı, senarist, oyuncu.

Underemployed (2012), (2010) Life Unexpected (2010), (2018) Siren (2018), (2014) Finding Carter (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Emily Whitesell-Sind
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Senarist
Yapımcı
7.1 7,721
2014 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 6,399
2012 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 1,612
2010 Dram Yapımcı 7.6 13,073
2008 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 1,467
2007 Dram Senarist
Yapımcı
7.3 11,109
2006 Dram Yapımcı 7.3 20,280
2002 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 2,699
2001 Suç Yapımcı
Senarist
7.0 9,239

Roswell 1
1999 Dram Yapımcı 7.5 24,966
1999 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 2,385
1998 Komedi Oyuncu 3.9 286
1994 Dram Yapımcı 6.8 8,586
1993 Dram Oyuncu 5.0 2,012
1990 Komedi Çeşitli 6.0 5,964
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019