Giriş Kayıt
Tim White

Tim White (64)


Oyuncu

Tim White, 25 Mart 1954 Cumberland, Rhode Island, ABD doğumlu oyuncu.

WrestleMania XV (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Mart 1954
Doğum Yeri: Cumberland, Rhode Island, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 64 Belgesel Oyuncu 7.8 4,008
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 338
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 28
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,796
1996 42 Aksiyon Oyuncu 6.8 140
1993 Spor Oyuncu
Çeşitli
7.9 7,262
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019