Giriş Kayıt
Gordon White

Gordon White (-2)


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Gordon White, 10 Aralık 2013 doğumlu sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Günahkarlar (1993), (1997) Beyaz Saray'da Cinayet (1997), (1999) Pushing Tin (1999), (1990) Akıl Hocası (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gordon White, 16 Nisan 2012 tarihinde (-2 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Aralık 2013
Ölüm Tarihi: 16 Nisan 2012
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 155,748

Şiddetin Tarihçesi
2005 Suç Sanat Bölümü 7.5 209,305
2005 Biyografi Sanat Bölümü 8.0 165,408

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 156,177

Çaylak
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 123,530

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 184,472

Sakın Konuşma
2001 Suç Sanat Bölümü 6.3 45,477

Drakula 2000
2000 Korku Sanat Bölümü 4.9 30,140
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 529,109

Seks Dedikoduları
2000 Dram Sanat Bölümü 5.9 13,614
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.1 16,654
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.0 26,807

Chucky'nin Gelini
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.4 47,089

Cazcı Kardeşler 2000
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 29,401

Özel İlgi
1997 Komedi Sanat Bölümü 6.0 1,621

Beyaz Saray'da Cinayet
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 26,548

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 67,178
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.3 5,728

Kırmızı Leke
1995 Dram Sanat Bölümü 5.2 13,471

Günahkarlar
1993 Suç Sanat Bölümü 5.6 4,267

Aldanış
1991 Gerilim Sanat Bölümü 6.2 6,056
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 7,831

Akıl Hocası
1990 Komedi Sanat Bölümü 6.5 17,414
1989 Macera Sanat Yönetmeni 6.9 98,287
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019