Giriş Kayıt
Dean White

Dean White


Yönetmen, Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Senarist

Dean White, yönetmen, yapımcı, yapım yöneticisi, senarist.

Bir Varmış Bir Yokmuş (2011), The 100 (2014), The Shield (2002), Detroit 1-8-7 (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen 7.4 12,377
2018 Dram Senarist
Yapımcı
7.1 7,721
2014 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.8 170,044
2013 Aksiyon Yönetmen 8.4 74,731

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Yönetmen 7.8 197,014
2010 Yönetmen 6.2 629
2010 Aksiyon Yönetmen 7.6 3,119
2010 Suç Yapımcı
Yönetmen
5.4 390

Ziyaretçiler
2009 Dram Yönetmen 6.8 50,599
2006 Aksiyon Yönetmen 8.1 18,545
2006 Suç Yönetmen 7.5 1,053

Friday Night Lights 1
2006 Dram Yönetmen 8.7 50,476
2006 Komedi Yönetmen 7.3 4,938

Suzanne?in Günlüğü
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 1,115
2004 Komedi Yapımcı 7.1 1,227
2002 Suç Yapımcı
Yönetmen
8.7 65,165
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019