Giriş Kayıt
Bradley White

Bradley White


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Augusta, Georgia, USA, Augusta, Georgia, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Mad About You (1992) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Augusta, Georgia, USA
Doğum Yeri: Augusta, Georgia, ABD
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,359
2012 Komedi Oyuncu 3.3 303
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 59,502
2009 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.9 27

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Oyuncu 6.3 32,539
2004 Komedi Oyuncu 5.5 480

Hayatın İçinden
2003 Komedi 7.7 63,083

İyilik Bul, İyilik Yap
2000 Dram Oyuncu 7.2 105,672
2000 Dram Yapımcı
Senarist
6.5 754

Aşkımın Hedefisin
1998 Komedi Oyuncu 6.0 17,280
1993 Komedi Oyuncu 6.0 2,221
1992 Komedi Oyuncu 6.6 18,104
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,429
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,099) Venom (3,777) First Man (1,594) The Predator (1,168) Between Worlds (1,057) Mowgli (1,003) Sky Hunter (738) Lukas (680) Mission: Impossible - Fallout (675) Dans la brume (628)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,216) Vikings (2,896) The Flash (1,942) Supergirl (1,485) Doctor Who (1,079) Counterpart (1,012) Supernatural (995) La Casa de Papel (893) The Big Bang Theory (845) Friends (842)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018