Giriş Kayıt
Adam N. White

Adam N. White


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Özel Efekt

Adam N. White, kameraman, görüntü yönetmeni, Özel efekt.

Batkid Begins: The Wish Heard Around the World (2015), (2017) The Bye Bye Man (2017), (2015) The Bronze (2015), (2014) Bayan Meadows (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Adam White
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Kameraman 4.3 18,016

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Kameraman 6.7 181,643
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 961
2016 Dram Kameraman 7.6 6,911
2015 Dram Kameraman 7.2 101,533
2015 Komedi Kameraman 6.2 1,283
2015 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.5 748
2015 Biyografi Kameraman 6.7 4,066
2015 Belgesel Kameraman 6.9 1,538
2015 Komedi Kameraman 6.0 9,097

Bayan Meadows
2014 Dram Kameraman 5.7 6,600
2014 Aile Görüntü Yönetmeni 6.8 515

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Kameraman 7.8 672,244

Karar Günü
2014 Dram Kameraman 6.8 49,074

Yazın Kralları
2013 Macera Kameraman 7.2 73,520
2012 Aksiyon Kameraman 5.1 31,011
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 4.3 213
2011 Dram Kameraman 6.5 3,690
2011 Aksiyon Kameraman 3.8 4,980
2010 Korku Kameraman 3.5 829
2010 Belgesel Kameraman 6.9 197
2009 Dram Kameraman 6.7 49,005
2008 Korku Kameraman 5.3 192

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Kameraman 6.2 464,523

Aşk Yolculuğu
2006 Komedi Kameraman 5.6 5,841

Deep Attack
2004 Aksiyon Kameraman 4.7 672

Görkemli Hayatım
2003 Biyografi Kameraman 7.5 45,700
2003 Dram Kameraman 5.7 419
2000 Aksiyon Kameraman 5.7 1,450
1996 Komedi Çeşitli 5.8 7,463

İkiz Ejder
1994 Aksiyon Özel Efekt 3.7 10,285
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019