Giriş Kayıt
Johnny Whitaker

Johnny Whitaker (59)


Oyuncu

John Orson Whitaker Jr., 13 Aralık 1959 Van Nuys, California, ABD doğumlu oyuncu.

Family Affair (1966), Tom Sawyer (1973), Napoleon and Samantha (1972), A Talking Cat!?! (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Orson Whitaker Jr.
Doğum Tarihi: 13 Aralık 1959
Doğum Yeri: Van Nuys, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Johnnie Whitaker | John Whitaker | Johnny Whittake
Burcu: Yay
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 55 Komedi Oyuncu 4.7 79
2013 54 Aile Oyuncu 3.1 115
2013 54 Aile Oyuncu 2.5 915
2009 50 Belgesel Oyuncu 7.9 628

Polis Akademisi 2: İlk Görev
1985 26 Komedi Oyuncu 5.7 45,705
1973 14 Macera Oyuncu 6.5 1,776
1972 13 Macera Oyuncu 6.1 768
1972 13 Korku Oyuncu 5.6 1,245
1969 10 Aile Oyuncu 6.4 268
1966 Komedi Oyuncu 7.0 1,726

Ruslar Geliyor
1966 7 Komedi Oyuncu 7.1 7,015
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,850
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,201
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,386
Dizi Altyazıları
Vikings (10,271) Supernatural (4,064) Titans (2,195) The Gifted (1,728) The Big Bang Theory (1,356) Manifest (1,204) La Casa de Papel (1,200) Black Mirror (1,176) Peaky Blinders (1,117) Doctor Who (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018