Giriş Kayıt
Joel Whist

Joel Whist


Özel Efekt

Joel Whist, Özel efekt.

Altered Carbon (2018), Monk (2002), Gökdelen (2018), Kirli Para (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joel Shist
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gökdelen
2018 Aksiyon Özel Efekt 5.8 77,197
2018 Aksiyon Özel Efekt 8.2 99,835

Ölüm Defteri
2017 Macera Özel Efekt 4.5 65,908

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Özel Efekt 7.5 198,350
2016 Macera Özel Efekt 6.4 68,639

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Özel Efekt 6.5 570,739

Sığınak
2015 Korku Özel Efekt 6.4 17,333
2014 Aksiyon Özel Efekt 6.4 344,422
2014 Aksiyon Özel Efekt 6.2 204,752

Çelik Adam
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.1 642,227

Tek Atış
2013 Suç Özel Efekt 5.8 9,712

Dehşet Kapanı
2012 Korku Özel Efekt 7.0 335,730

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Özel Efekt 6.4 137,594
2011 Aksiyon Özel Efekt 6.1 217,454

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Özel Efekt 5.5 101,901
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.8 325,888

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Özel Efekt 6.0 159,487
2009 Aksiyon Özel Efekt 7.6 451,618
2008 Dram Özel Efekt 5.6 6,770

Suikastçı
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.3 80,616

Tetikçi
2007 Aksiyon Özel Efekt 7.2 290,336
2007 Dram Özel Efekt 5.6 3,186

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Özel Efekt 4.5 10,771

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.7 179,170

Kelebek Etkisi 2
2006 Korku Özel Efekt 4.5 32,544

Kirli Para
2005 Dram Özel Efekt 6.2 40,890

Gelmedik mi Hâlâ?
2005 Macera Özel Efekt 4.6 26,611

Cennette Karşılaşacağınız Beş Kişi
2004 Dram Özel Efekt 7.4 5,433

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.0 42,506
2004 Komedi Özel Efekt 5.7 22,090

Son Durak 2
2003 Korku Özel Efekt 6.2 139,334

Balistik
2002 Aksiyon Özel Efekt 3.6 18,129
2002 Komedi Özel Efekt 8.0 58,712

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Özel Efekt 5.2 5,228
2001 Macera Özel Efekt 7.5 108,288

Öyle Bir Kız ki
2001 Komedi Özel Efekt 5.0 12,106

Freddy'nin Çılgın Maceraları
2001 Komedi Özel Efekt 4.5 43,629

Kara Göl
1999 Aksiyon Özel Efekt 5.7 50,109

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.0 30,570

Sıra Bana Gelmeden
1998 Korku Özel Efekt 5.6 19,309
1998 Korku Özel Efekt 5.1 2,388
1997 Komedi Özel Efekt 5.7 5,057
1996 Komedi Özel Efekt 4.9 4,143
1996 Komedi Özel Efekt 4.6 4,202

Budala Dedektif 2
1995 Macera Özel Efekt 6.4 186,515

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Özel Efekt 5.9 51,321
1993 Aile Özel Efekt 5.6 180
1993 Aksiyon Özel Efekt 5.5 12,286

Dağcı
1993 Aksiyon Özel Efekt 6.4 110,659
1992 Komedi Özel Efekt 6.1 9,272
1992 Komedi Özel Efekt 6.7 1,254
1991 Suç Özel Efekt 7.0 412
1991 Aksiyon Özel Efekt 6.2 2,323

Teldeki Kuş
1990 Aksiyon Özel Efekt 5.9 36,486
1990 Aksiyon Özel Efekt 7.1 852

Sinek 2
1989 Korku Özel Efekt 5.0 19,676
1988 Aksiyon Özel Efekt 6.8 10,635
- Aksiyon Özel Efekt    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (44,286) Supernatural (3,923) Star Trek: Discovery (2,842) The Big Bang Theory (2,303) The Flash (1,822) Vikings (1,468) This Is Us (1,285) Into the Badlands (1,087) American Gods (1,008) Arrow (977)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019