Giriş Kayıt
Nick Wheeler

Nick Wheeler


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Nick Wheeler, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Müzik Kameraman 7.8 6
2014 Müzik Kameraman 8.6 2,543
2014 Komedi Kameraman 7.7 1,448
2011 Müzikal Görüntü Yönetmeni 7.2 164
2010 Belgesel Kameraman    
2008 Belgesel Kameraman    
2006 Belgesel Kameraman 9.1 1,457
1998 Dram Kameraman 7.8 2,105
Dizi Altyazıları
The 100 (2,940) Castle Rock (2,375) La casa de papel (1,982) Better Call Saul (1,801) Vikings (1,091) The Sinner (1,054) Sharp Objects (1,020) Preacher (1,003) Westworld (895) Friends (886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018