Giriş Kayıt
Nick Wheeler

Nick Wheeler


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Nick Wheeler, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Müzik Kameraman 9.1 29
2014 Müzik Kameraman 8.6 3,821
2014 Komedi Kameraman 7.7 1,899
2011 Müzikal Görüntü Yönetmeni 7.2 174
2010 Belgesel Kameraman 8.6 857
2008 Belgesel Kameraman 7.5 78
2006 Belgesel Kameraman 9.1 1,536
1998 Dram Kameraman 7.8 3,229
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,663) Supernatural (4,015) The Big Bang Theory (2,698) The Flash (2,406) Better Call Saul (1,991) Shameless (1,972) Arrow (1,801) A Discovery of Witches (1,350) Titans (1,289) Manifest (1,108)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018