Giriş Kayıt
Sarah Wheale

Sarah Wheale


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Sarah Wheale, yapımcı, yapım yöneticisi.

(2016) Canavarın Çağrısı (2016), (2017) Stalin'in Ölümü (2017), (2014) A Brilliant Young Mind (2014), (2009) Kırmızı Başlık - Lordumuz 1974 Yılında (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sarah Jane Wheale | Sarah-Jane Wheale | Sarah Whee
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Yapımcı    
2019 Dram Yapımcı 6.3 1,752
2018 Dram Yapımcı 7.4 5,547

Stalin'in Ölümü
2017 Biyografi Yapımcı 7.2 61,448
2016 Komedi Yapımcı 6.3 9,077

Canavarın Çağrısı
2016 Dram Yapımcı 7.5 69,453
2014 Komedi Yapımcı 6.3 2,588
2014 Dram Yapımcı 5.9 3,564
2014 Dram Yapımcı 7.2 25,171
2014 Aksiyon Yapımcı 4.8 5,895

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.1 388,826

Demir Leydi
2011 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.4 95,625

Son Savaşçı
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.4 73,738
2010 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 1,318
2010 Kısa Metraj Yapımcı 6.4 38
2009 Biyografi Çeşitli 7.1 4,177

Kırmızı Başlık - Lordumuz 1974 Yılında
2009 Suç Yapımcı 7.0 10,736
2009 Dram Yapım Yöneticisi 4.3 114

Güçlü Bir Yürek
2007 Biyografi Çeşitli 6.7 25,759
2007 Aile Çeşitli 6.7 854

İskoçya'nın Son Kralı
2006 Biyografi Çeşitli 7.7 164,742

Köpekleri Vurmak
2005 Dram Çeşitli 7.7 10,539

Lazarus Çocuğu
2005 Dram Çeşitli 5.0 907

Kaleyi Fethetmek
2003 Dram Çeşitli 7.0 6,529

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Çeşitli 6.7 205,314
2000 Suç Çeşitli 6.8 12,330

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Çeşitli 6.5 649,149

Hayalet Süvari
1999 Dram Çeşitli 7.4 304,518

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Çeşitli 8.9 661,800
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,356) Into the Badlands (2,628) The Flash (2,228) American Gods (1,890) Arrow (1,530) Vikings (1,389) The Big Bang Theory (1,310) Gotham (1,218) The Blacklist (1,177) Supernatural (1,093)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019