Giriş Kayıt
Justin Whalin

Justin Whalin (44)


Oyuncu

Justin Whalin, 06 Eylül 1974 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu.

Çocuk Oyunu 3 (1991), Zindan Ve Ejderha (2000), Super Capers: The Origins of Ed and the Missing Bullion (2009), For the Cause (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Eylül 1974
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Takma İsmi: J. Will
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 35 Korku Oyuncu 4.1 96
2009 35 Aksiyon Oyuncu 3.2 977

Yatakhanede Şenlik Var 2
2006 32 Komedi Oyuncu 4.1 4,678

Zindan Ve Ejderha
2000 26 Macera Oyuncu 3.7 30,147
2000 26 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.5 721
1995 Dram Oyuncu 7.0 189

Annem Bir Katil
1994 20 Komedi Oyuncu 6.7 24,409
1993 Macera Oyuncu 6.8 18,834
1993 19 Dram Oyuncu 6.7 350
1991 Dram Oyuncu 8.2 4,430

Çocuk Oyunu 3
1991 17 Aksiyon Oyuncu 5.1 31,203
1990 Komedi Oyuncu 6.0 5,962
1988 14 Aksiyon Oyuncu 6.3 36,473
1988 Komedi Oyuncu 8.3 31,565

Charles iş Başında
1984 Komedi Oyuncu 6.1 4,643
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019