Giriş Kayıt
Patrick Westwood

Patrick Westwood (93)


Oyuncu

Patrick Arthur Oliver Westwood, 10 Aralık 1924 doğumlu oyuncu.

Dehşet Saati (1961) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patrick Arthur Oliver Westwood
Doğum Tarihi: 10 Aralık 1924
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

"Uzay 1999"
1975 Macera Oyuncu 7.4 5,828
1975 Dram Oyuncu 8.5 841

İntikam Kılıcı
1971 47 Macera Oyuncu 7.4 2,434
1968 44 Macera Oyuncu 6.9 3,804
1962 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,568

Dehşet Saati
1961 37 Korku Oyuncu 7.1 9,167
1960 36 Dram Çeşitli 6.4 72
1959 Dram Oyuncu 7.9 971
1957 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,090
1956 32 Biyografi Oyuncu 7.3 1,650
1956 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,038
1955 31 Dram Oyuncu 7.2 181
1955 Suç Oyuncu 8.6 12,263
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,362
1954 30 Suç Oyuncu 4.6 53
1953 29 Komedi Oyuncu 7.3 2,360
1953 Dram Oyuncu 7.4 166
1952 28 Suç Oyuncu 7.5 558
Film Altyazıları
Ant-Man and the Wasp (3,830) Apostle (3,722) The Meg (3,308) Destination Wedding (1,346) The Spy Who Dumped Me (1,264) Deadpool 2 (1,196) UFO (1,167) 22 July (1,164) The Equalizer 2 (972) Skyscraper (967)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018