Giriş Kayıt
Patrick Westwood

Patrick Westwood (94)


Oyuncu

Patrick Arthur Oliver Westwood, 10 Aralık 1924 doğumlu oyuncu.

Dehşet Saati (1961) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Patrick Arthur Oliver Westwood
Doğum Tarihi: 10 Aralık 1924
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

"Uzay 1999"
1975 Macera Oyuncu 7.4 5,925
1975 Dram Oyuncu 8.5 852

İntikam Kılıcı
1971 47 Macera Oyuncu 7.4 2,484
1968 44 Macera Oyuncu 6.9 3,942
1962 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,632

Dehşet Saati
1961 37 Korku Oyuncu 7.1 10,893
1960 36 Dram Çeşitli 6.3 89
1959 Dram Oyuncu 7.9 1,001
1957 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,123
1956 32 Biyografi Oyuncu 7.3 1,976
1956 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,402
1956 32 Komedi Oyuncu 6.6 599
1955 31 Dram Oyuncu 7.2 236
1955 Suç Oyuncu 8.6 12,459
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,386
1954 30 Suç Oyuncu 4.6 63
1953 29 Komedi Oyuncu 7.2 2,386
1953 Dram Oyuncu 7.3 232
1952 28 Suç Oyuncu 7.5 728
Dizi Altyazıları
Vikings (3,380) Supernatural (3,374) Arrow (2,503) The Flash (2,071) Supergirl (1,132) La Casa de Papel (1,062) Counterpart (957) Friends (876) The Protector (858) Peaky Blinders (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018