Giriş Kayıt
Jemima West

Jemima West (31)


Oyuncu

Jemima West, 11 Ağustos 1987 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri (2013), Indian Summers (2015), United Passions (2014), (2015) Kidnapping Mr. Heineken (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1987
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Aslan
9.0 (3 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.2 3,164
2015 28 Aksiyon Oyuncu 6.1 17,497
2014 27 Dram Oyuncu 2.1 3,856

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 26 Aksiyon Oyuncu 5.9 120,855
2012 Savaş Oyuncu 7.4 65
2012 25 Dram Oyuncu 6.2 1,217
2011 Suç Oyuncu 7.9 44,672
2011 24 Komedi Oyuncu 4.1 150
2010 Dram Oyuncu 6.7 403
2009 22 Komedi Oyuncu 4.7 343

Jeanne D'arc
1999 12 Macera Oyuncu 6.4 60,796
1997 Komedi Oyuncu 4.1 261
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,092) American Gods (2,044) The Flash (1,727) Arrow (1,691) The Blacklist (1,537) The Passage (1,410) Vikings (1,333) Supernatural (961) Star Trek: Discovery (928) Love, Death & Robots (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019