Giriş Kayıt
Ray West

Ray West (90)


Sesler

George Raymond West, 29 Kasım 1925 Detroit, Michigan, ABD doğumlu sesler.

Çılgın (1977), Caddyshack (1980), They All Laughed (1981), Borderline (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Ray West, 17 Şubat 2016 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: George Raymond West
Doğum Tarihi: 29 Kasım 1925
Ölüm Tarihi: 17 Şubat 2016
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: George R. West | George Ray West
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Keskin Nişancı
1993 68 Aksiyon Sesler 6.1 21,013
1992 67 Korku Sesler 5.3 1,781
1992 67 Aksiyon Sesler 5.2 701
1991 66 Dram Sesler 5.8 127
1989 64 Korku Sesler 4.9 1,033

İntikam Yumruğu
1988 63 Aksiyon Sesler 5.2 742
1988 63 Suç Sesler 5.7 3,485
1988 63 Fantastik Sesler 6.7 5,438
1987 62 Dram Sesler 5.7 8,329
1987 62 Bilim-Kurgu Sesler 3.9 337
1987 62 Komedi Sesler 6.1 811
1987 62 Komedi Sesler 5.0 356

Kan Bağı
1987 62 Bilim-Kurgu Sesler 5.6 1,409
1986 61 Aksiyon Sesler 4.4 7,889
1986 61 Korku Sesler 4.4 2,121
1986 61 Korku Sesler 5.3 2,568

Kara Ay Yükseliyor
1986 61 Aksiyon Sesler 5.4 4,338

Maske
1985 60 Biyografi Sesler 7.2 23,194
1985 60 Komedi Sesler 4.9 5,554

Yaşayan Ölülerin Dönüşü
1985 60 Komedi Sesler 7.4 46,561

13. Cuma: Yeni Bir Başlangıç
1985 60 Korku Sesler 4.8 27,764

Uzay Yolu III : Spock'ı Ararken
1984 59 Aksiyon Sesler 6.7 66,643
1984 59 Komedi Sesler 3.5 781

Kujo
1983 58 Korku Sesler 6.0 32,812
1983 58 Western Sesler 5.7 463
1982 57 Biyografi Sesler 7.2 1,456
1982 57 Fantastik Sesler 6.2 17,712

Uzay Yolu II: Han'ın Gazabı
1982 57 Aksiyon Sesler 7.7 102,315
1982 57 Gerilim Sesler 4.9 804
1982 57 Aksiyon Sesler 6.4 1,499

Gece Şahini
1981 56 Aksiyon Sesler 6.4 14,473
1981 56 Komedi Sesler 6.4 1,895
1981 56 Aksiyon Sesler 5.8 875
1981 56 Korku Sesler 4.1 995

Şehir Kovboyu
1980 55 Dram Sesler 6.3 11,564

Sis
1980 55 Korku Sesler 6.8 54,478
1980 55 Dram Sesler 6.1 1,351
1980 55 Komedi Sesler 7.3 93,298
1979 54 Komedi Sesler 6.0 2,188

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 52 Aksiyon Sesler 8.6 1,078,326

Çılgın
1977 52 Aksiyon Sesler 6.9 39,182
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,764) Supernatural (4,596) The Big Bang Theory (3,410) The Flash (2,596) Better Call Saul (1,991) A Discovery of Witches (1,939) Shameless (1,768) Titans (1,680) La Casa de Papel (1,193) Manifest (1,126)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018