Giriş Kayıt
Ray West

Ray West (90)


Sesler

George Raymond West, 29 Kasım 1925 Detroit, Michigan, ABD doğumlu sesler.

Çılgın (1977), Caddyshack (1980), They All Laughed (1981), Borderline (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

Ray West, 17 Şubat 2016 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: George Raymond West
Doğum Tarihi: 29 Kasım 1925
Ölüm Tarihi: 17 Şubat 2016
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: George R. West | George Ray West
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Keskin Nişancı
1993 68 Aksiyon Sesler 6.1 21,140
1992 67 Korku Sesler 5.3 1,835
1992 67 Aksiyon Sesler 5.2 707
1991 66 Dram Sesler 5.8 128
1989 64 Korku Sesler 4.9 1,062

İntikam Yumruğu
1988 63 Aksiyon Sesler 5.2 745
1988 63 Suç Sesler 5.7 3,509
1988 63 Fantastik Sesler 6.7 5,517
1987 62 Dram Sesler 5.7 8,385
1987 62 Bilim-Kurgu Sesler 3.9 340
1987 62 Komedi Sesler 6.1 817
1987 62 Komedi Sesler 5.0 359

Kan Bağı
1987 62 Bilim-Kurgu Sesler 5.6 1,438
1986 61 Aksiyon Sesler 4.4 7,975
1986 61 Korku Sesler 4.4 2,158
1986 61 Korku Sesler 5.3 2,599

Kara Ay Yükseliyor
1986 61 Aksiyon Sesler 5.4 4,387

Maske
1985 60 Biyografi Sesler 7.2 23,378
1985 60 Komedi Sesler 4.9 5,614

Yaşayan Ölülerin Dönüşü
1985 60 Komedi Sesler 7.4 47,254

13. Cuma: Yeni Bir Başlangıç
1985 60 Korku Sesler 4.8 28,244

Uzay Yolu III : Spock'ı Ararken
1984 59 Aksiyon Sesler 6.7 67,042
1984 59 Komedi Sesler 3.5 787

Kujo
1983 58 Korku Sesler 6.0 33,169
1983 58 Western Sesler 5.7 472
1982 57 Biyografi Sesler 7.2 1,470
1982 57 Fantastik Sesler 6.2 17,860

Uzay Yolu II: Han'ın Gazabı
1982 57 Aksiyon Sesler 7.7 102,876
1982 57 Gerilim Sesler 4.9 811
1982 57 Aksiyon Sesler 6.4 1,525

Gece Şahini
1981 56 Aksiyon Sesler 6.4 14,626
1981 56 Komedi Sesler 6.4 1,930
1981 56 Aksiyon Sesler 5.8 881
1981 56 Korku Sesler 4.1 998

Şehir Kovboyu
1980 55 Dram Sesler 6.3 11,637

Sis
1980 55 Korku Sesler 6.8 55,519
1980 55 Dram Sesler 6.1 1,367
1980 55 Komedi Sesler 7.3 93,937
1979 54 Komedi Sesler 6.0 2,206

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 52 Aksiyon Sesler 8.6 1,087,239

Çılgın
1977 52 Aksiyon Sesler 6.9 39,647
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (3,653) Arrow (2,617) The Flash (2,226) Supergirl (1,175) La Casa de Papel (1,149) Counterpart (1,041) Friends (991) The Protector (921) Black Mirror (801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018