Giriş Kayıt
Billy West

Billy West (66)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

William Richard West, 16 Nisan 1952 Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen.

Uygunsuz Gerçek (2006), Joe'nin Böcekli Evi (1996), Comic Book: The Movie (2004), The Secret Files of the SpyDogs (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Richard West
Doğum Tarihi: 16 Nisan 1952
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Johnny Reagan | Jill Taylor
Burcu: Koç
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 7.2 26,446
2017 65 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 16
2015 63 Aksiyon Oyuncu 5.6 118,220
2015 63 Animasyon Oyuncu 5.7 704

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 63 Animasyon Oyuncu 6.0 42,788
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 152
2014 62 Animasyon Oyuncu 6.5 392
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 1,072
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 367
2013 61 Belgesel Oyuncu 7.5 2,370

Scooby-Doo! Mavi Şahinin Maskesi
2012 60 Animasyon Oyuncu 6.9 1,057
2011 59 Aile Oyuncu 6.5 1,269
2011 59 Komedi Oyuncu 5.4 1,803

Sevimli Kahramanlar
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 7,518
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 49
2010 58 Animasyon Oyuncu 6.6 1,128
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 6,563
2009 57 Animasyon Oyuncu 7.3 16,463
2009 57 Korku Oyuncu 5.3 121

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 6,617
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 18,719
2008 56 Animasyon Oyuncu 7.3 21,877

Kulak Jack
2008 Animasyon Oyuncu 7.9 8,992
2008 56 Animasyon Oyuncu 6.9 1,257
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 31,555

Ninja Kaplumbağalar
2007 55 Animasyon Oyuncu 6.3 57,973
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 970
2007 Animasyon Oyuncu 7.6 80
2007 Macera Oyuncu 7.2 212

Uygunsuz Gerçek
2006 54 Belgesel Oyuncu 7.4 76,897

Casper'ın Korku Okulu
2006 54 Animasyon Oyuncu 4.7 455
2006 54 Animasyon Oyuncu 5.1 928

Meraklı Maymun
2006 54 Animasyon Oyuncu 6.5 14,337
2005 53 Animasyon Oyuncu 6.0 1,285
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 9,633

Tom Ve Jerry : Hızlı Ve Kürklü
2005 53 Animasyon Oyuncu 6.6 1,269
2005 Animasyon Oyuncu 7.9 39
2005 Belgesel Oyuncu 6.9 120
2004 Animasyon Oyuncu 7.0 17,793
2004 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Müzik
6.0 1,208

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 51 Animasyon Oyuncu 5.7 29,711
2003 Animasyon Oyuncu 7.8 5,886
2003 Animasyon Oyuncu 7.0 7,623
2003 Aksiyon Oyuncu 8.3 394
2003 Macera Oyuncu 8.0 370

Kod Adı: Afacanlar
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 13,997
2002 50 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,027
2002 Animasyon Oyuncu 7.0 7,692

Dahi Çocuk
2001 49 Animasyon Oyuncu 6.0 27,921

Kediler Ve Köpekler
2001 49 Komedi Oyuncu 5.1 52,428
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 17,575
2001 Animasyon Oyuncu 6.8 2,771

Dinozor
2000 48 Animasyon Oyuncu 6.5 46,915

Rugratlar Paris'te
2000 48 Animasyon Oyuncu 6.2 9,930
2000 Animasyon Oyuncu 7.1 4,746
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 5,205

En Sevdiğim Komşularım
1999 47 Animasyon Oyuncu 7.3 8,789
1999 Animasyon Oyuncu 8.5 192,510

Jimmy Neutron'un Maceraları
1998 Animasyon Oyuncu 6.7 13,883

Scooby-doo Zombi Adasında
1998 46 Animasyon Oyuncu 7.8 9,074

Voltran: Üçüncü Boyut
1998 Macera Oyuncu 6.8 157
1998 Animasyon Oyuncu 7.3 570

Çılgın Korsan Jack
1998 Animasyon Oyuncu 8.5 1,415
1998 Animasyon Oyuncu 6.6 17,833
1997 Komedi Oyuncu 6.3 26,475
1997 Animasyon Oyuncu 7.3 29,175
1997 Animasyon Oyuncu 7.3 41,474
1996 44 Animasyon Oyuncu 6.4 139,181
1996 Komedi Oyuncu 6.7 30,483
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,355

Joe'nin Böcekli Evi
1996 44 Komedi Oyuncu 5.4 11,759

Firlama kizlar
1995 43 Komedi Oyuncu 6.8 154,043
1994 Animasyon Oyuncu 7.7 27,277
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,586
1991 Animasyon Oyuncu 7.5 19,093
- Oyuncu 8.2 240
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019