Giriş Kayıt
Kai Wessel

Kai Wessel (57)


Yönetmen

Kai Wessel, 19 Eylül 1961 Hamburg, Almanya doğumlu yönetmen.

Die Flucht (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1961
Doğum Yeri: Hamburg, Almanya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ağustosta Sis
2016 55 Dram Yönetmen 7.2 998
2013 Dram Yönetmen 7.7 40
2009 48 Biyografi Yönetmen 6.7 683
2007 46 Dram Yönetmen 6.5 517
2006 Suç Yönetmen 7.1 44
2002 41 Komedi Yönetmen 7.2 296
1996 Suç Yönetmen 6.9 27
1994 Suç Yönetmen 5.7 40
1994 Suç Yönetmen 6.9 153
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019