Giriş Kayıt
Kai Wessel

Kai Wessel (57)


Yönetmen

Kai Wessel, 19 Eylül 1961 Hamburg, Almanya doğumlu yönetmen.

Die Flucht (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1961
Doğum Yeri: Hamburg, Almanya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ağustosta Sis
2016 55 Dram Yönetmen 7.2 967
2013 Dram Yönetmen 7.7 40
2009 48 Biyografi Yönetmen 6.8 673
2007 46 Dram Yönetmen 6.5 513
2002 41 Komedi Yönetmen 7.2 294
1996 Suç Yönetmen 6.9 27
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018