Giriş Kayıt
Claudia Wenzel

Claudia Wenzel (59)


Oyuncu

Claudia Wenzel, 21 Eylül 1959 Lutherstadt Wittenberg, German Democratic Republic [bugünkü Saxony-Anhalt, Federal Republic of Almanya] doğumlu oyuncu.

Sturm der Liebe (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Eylül 1959
Doğum Yeri: Lutherstadt Wittenberg, German Democratic Republic [bugünkü Saxony-Anhalt, Federal Republic of Almanya]
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Romantik Oyuncu 4.0 474
2004 Suç Oyuncu 5.6 109
2003 Suç Oyuncu 5.0 114
1998 Dram Oyuncu 4.7 201
1998 Suç Oyuncu 7.9 192
1997 Suç Oyuncu 5.0 169
1996 Dram Oyuncu 2.5 114
1995 Dram Oyuncu 5.4 576
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019