Giriş Kayıt
Scott Wentworth

Scott Wentworth


Oyuncu

Scott Wentworth, oyuncu.

Ölülerin Günlüğü (2007), (2009) Ölülerin Kurtuluşu (2009), (1993) Kung Fu: The Legend Continues (1993), (1989) Sing (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 7.3 470
2013 Aksiyon Oyuncu 8.3 91,221

Ölülerin Kurtuluşu
2009 Korku Oyuncu 4.9 19,192

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.1 8,228
2008 Aksiyon Oyuncu 7.1 736

Ölülerin Günlüğü
2007 Korku Oyuncu 5.7 43,926

Buz Fırtınası
1997 Dram Oyuncu 7.5 50,434
1993 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,919
1989 Dram Oyuncu 6.8 645
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019