Giriş Kayıt
Steven Wendland

Steven Wendland


Yapımcı, Görsel Efekt

Steven Wendland, yapımcı, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sihirli Balerin
2013 Animasyon Yapımcı 5.6 1,049

Barbie: Yılbaşı Partisi
2011 Animasyon Yapımcı 5.7 695

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Yapımcı 4.3 3,165
2003 Macera Yapımcı 7.1 4,043

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 75,239
Dizi Altyazıları
Origin (3,198) Narcos: Mexico (2,733) The Big Bang Theory (1,935) Titans (1,918) Supernatural (1,776) Doctor Who (1,527) The Last Ship (1,250) Outlander (1,188) The Last Kingdom (1,104) The Flash (950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018