Giriş Kayıt
Jennifer Welsh

Jennifer Welsh


Editör, Yapımcı, Senarist

Jennifer Welsh, editör, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Senarist
Yapımcı
6.3 1,818
2010 Belgesel Yapımcı 7.0 52,766
2006 Belgesel Yapımcı 7.1 62,328

Jackass
2002 Belgesel Editorial Department 6.6 75,734
2002 Kısa Metraj Editorial Department 5.4 225
2000 Game-Show Editorial Department 5.4 9,070
Dizi Altyazıları
True Detective (4,782) Shameless (3,748) Vikings (2,116) Inside No. 9 (1,656) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,342) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,163) Friends (775)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019