Giriş Kayıt
Frank T. Wells

Frank T. Wells


Oyuncu

Frank T. Wells, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu 7.1 2,399

Kayıp Kız
2006 Dram Oyuncu 4.8 1,383
2002 Aksiyon Oyuncu 4.4 466

Yatak Odasında
2001 Suç Oyuncu 7.4 35,461

Sevgilim Kim Olacak
1998 Komedi Oyuncu 6.7 4,496
1998 Dram Oyuncu 6.2 1,987
1997 Dram Oyuncu 7.3 66,349
1988 Komedi Oyuncu 7.5 408
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019