Giriş Kayıt
Delores Wells

Delores Wells (81)


Oyuncu

Delores Wells, 17 Ekim 1937 Reading, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Muscle Beach Party (1964) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ekim 1937
Doğum Yeri: Reading, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Dolores Wells
Burcu: Terazi
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Derin Gırtlak
2005 68 Belgesel 6.8 6,114

Evli Erkeğin El Kitabı
1967 30 Komedi Oyuncu 6.7 2,212
1964 27 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 1,808
1964 27 Komedi Oyuncu 5.5 1,121
1963 26 Komedi Oyuncu 5.8 1,648
Dizi Altyazıları
Vikings (4,351) Arrow (3,093) The Flash (2,615) Supernatural (1,770) Titans (1,707) Doctor Who (1,669) Outlander (1,483) The Big Bang Theory (1,258) The Gifted (1,163) La Casa de Papel (1,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018